Skip to main content

Ismerd meg leendő munkahelyed!
Neked is van egy jó ajánlatunk!

Tudj meg mindent a Business Service Sector-ról!

Álmodoztál már arról, hogy a karriered ne csak egy üres állás legyen, hanem egy izgalmas utazás a siker felé? A Training Program az az útikalauz, ami megmutatja, hogy a lehetőségek milyen végtelen horizontokat nyitnak meg az Üzleti Szolgáltatások birodalmában.
De ez csak a kezdet. Most megmutatjuk ezt a világot belülről is. Gyere el, nézd meg hol fogsz dolgozni, kérdezz! A tréningek segítségével az álláshirdetések titkait is feltárhatod. Megmutatjuk, hogyan olvass az sorok között és válaszd ki a legjobbat. Készen állsz a váltásra? Csatlakozz hozzánk most a BSS Training-en és indulj el az izgalmas világ felfedezésének útján!


Hogyan vehetsz részt a tréningeken?

Személyesen

Gyere el, találkozz velünk és építsd kapcsolatokat.

Online

Regisztrációd követően Microsoft Teams linken tudsz majd becsatlakozni.


Szeptember 26.

Karrier Tervezés

16:00-18:00 | Viatris irodaháza

Érdekelnek a szektorban elérhető lehetőségek? Szeretnéd felfedezni a különböző szakmai utakat, amelyekre építhetsz? Akkor ez az előadás kifejezetten neked szól. Az előadás olyan készségek és kompetenciák feltérképezését kínálja, amelyek kulcsfontosságúak lehetnek a sikerhez ezen a területen, és rávilágít arra, hogy miként lehet a saját érdeklődési területeket és erősségeket összekapcsolni a szektorban fellelhető izgalmas pályalehetőségekkel.

Regisztrálok >

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Miért gyere el személyesen?

A személyes találkozónál több, a céget képviselő dolgozóval is megismerkedhetsz, továbbá megmutatjuk neked az irodánkat ahol akár Te is dolgozni fogsz.

 

Ilyen volt a
Szeptember 12-i tréning: