Skip to main content
De mi is az a BSS? A Business Services Sector rövidítése, magyarul üzleti szolgáltató szektor. És hogy mit is takar ez?
Egy-egy multinacionális vállalat számos szolgáltató központtal rendelkezhet világszerte. Ezekben a központokban regionális vagy akár globális pozíciókban szerezhetsz tapasztalatot üzleti és támogató területeken (mint például: HR, pénzügy, marketing, sales, beszerzés vagy IT). Magyarországon ma több, mint 160 üzleti szolgáltatóközpont működik és több mint 70.000 kolléga dolgozik a szektorban.
Ha érdekel az üzleti szolgáltató szektor, akkor itt a lehetőség, hogy tapasztalatot szerezz és fejlődj olyan területeken, mint az emberi erőforrások, pénzügy, marketing, értékesítés, beszerzés vagy informatika. A BSS világában számos multinacionális vállalat kínál regionális vagy akár globális pozíciókat, amelyek segítségével fejlődésedet előre viheted. Csatlakozz több mint 70 000 kollégához Magyarországon, ahol több mint 160 üzleti szolgáltató központ működik. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és találd meg álmaid munkahelyét a BSS szektorban!
Home office
Dolgozhatsz a saját otthonodban, ahol kényelmesen érezheted magad, és az olyan tényezőket, mint a közlekedési dugók vagy a hosszú irodai távolságok, elfelejtheted. Ezáltal energiát és időt takaríthatsz meg, amit más fontos tevékenységekre fordíthatsz.
Sok ember számára a home office környezetben nagyobb hatékonyságot tapasztalható, mivel kevésbé zavarják meg őket a külső tényezők és az irodai környezet zajai. A csendes és zavartalan munkahely segít a koncentrációban és a produktivitás növelésében.
Globális lehetőségek
A BSS szektorban sok multinacionális vállalatnál home office lehetőséget kínálnak. Ez azt jelenti, hogy nemzetközi projektekben dolgozhatsz, és csatlakozhatsz globális csapatokhoz anélkül, hogy az irodában lennél jelen. Ez új perspektívákat, kulturális sokszínűséget és karrierfejlődést kínál.